Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Рейтинг роботодавців України: хто потрапив до ТОП-30
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг роботодавців України: хто потрапив до ТОП-30

Читачі сайту «Коментарі» визначили найкращих роботодавців в Україні

1 березня 2021, 18:50 comments1261
Поділіться публікацією:

Українці назвали METRO Cash & Carry найкращим роботодавцем. Про це свідчать результати опитування "Найкращий роботодавець України". Опитування проводилося з 18 по 28 лютого 2021 року порталом "Коментарі" і рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка на сьогоднішній день є головним рейтинговим ресурсом онлайн.

Рейтинг роботодавців України: хто потрапив до ТОП-30

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Як показали результати голосування, очолює рейтинг ТОП-30 кращих роботодавців України компанія METRO Cash & Carry. За неї віддали голос 22,05% учасників опитування. Компанія вийшла на український ринок в 2003 році. Зараз керує 23-у класичними центрами оптової торгівлі в багатьох містах країни. Компанія налічує більше 3000 співробітників.

Друге місце у однієї з найбільших українських дистриб'юторських компаній TEDIS Ukraine з результатом в 15,63%. Основним напрямком діяльності є дистрибуція тютюнових виробів і супутніх товарів, налічується понад 2500 співробітників.

Закриває трійку лідерів Coca Cola, отримавши 5,38% голосів. Компанія нараховує в Україні близько 1500 співробітників.

У п'ятірку кращих вдалося потрапити компаніям AB InBev Efes Ukraine і Fozzy Group. У першій десятці рейтингу розмістилися такі роботодавці, як Kernel, McDonald 's, ДТЕК, Ids Borjomi Ukraine і "Фармак".

Рейтинг роботодавців України: хто потрапив до ТОП-30 - фото 2

Від 3 до 1 відсотків отримали такі учасники рейтингу, як Philip Morris Ukraine, "Метінвест", "ПриватБанк", ПУМБ, "Дарниця", JTI, Vodafone, Київстар, Danone, British American Tobacco, SoftServe, АТ Укрсиббанк і DataArt.

Менше 1% голосів респондентів набрали такі компанії: Volia, Оператор ГТС, Intellias, Global Logic, ProCreditBank, EPAM Systems, N - iX.

Раніше повідомлялося, що названо найпопулярніший телеканал України, за підсумками опитування видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини