Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Професії з високими зарплатами в Україні у 2023 році: не зі сфери IT
commentss НОВИНИ Всі новини

Професії з високими зарплатами в Україні у 2023 році: не зі сфери IT

Найбільший ресурс пошуку роботи в Україні оприлюднив напрямки з найвищими зарплатами, виключивши сферу IT.

9 серпня 2023, 17:45 comments1748
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український сайт працевлаштування Work.ua опублікував професії, які мають одні з найвищих зарплат в Україні. Рейтинг не включав вакансії зі сфери інформаційних технологій. Згідно з показниками ресурсу за перші шість місяців 2023 року середня зарплата в Україні зросла з 15 тис. грн до 17 тис. грн, а у відсотковому еквіваленті на 13%.

Професії з високими зарплатами в Україні у 2023 році: не зі сфери IT

Work.ua опублікував професії з найвищими зарплатами в Україні

Найбільша зарплата не зі сфери IT була у медіабаєра – 55 тис. грн. Медіабаєр — це фахівець, який закуповує рекламу на інформаційних майданчиках, зокрема в ефірі радіо, телебачення, інтернеті, рекламних щитах. Зазвичай працює у рекламних чи PR-агенціях.

Друга за рейтингом зарплата була у водія-міжнародника – 40 тис. грн. На третьому місці розташувались одразу кілька професій, власники яких отримують місячну зарплату 35 тис. грн. Сюди входять керівник будівельного проєкту, менеджер по роботі з супермаркетами та вузькоспеціалізований стоматолог – ендодонтист.

В межах 30-34 тис. грн отримують зарплату такі фахівці: бізнес-аналітик, рієлтор, 3D-візуалізатор, технолог меблів, автомеханік, регіональний менеджер.

Згідно з показниками Work.ua найменші зарплати в Україні платять за такі професії: санітар, портьє, прибиральник, консьєрж, посудомийник. Зарплатня варіюється у межах 7-10 тис. грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як змінились ціни в Україні на продукти, ЖКГ, медицину, транспорт та інші послуги у 2023 році.

Також "Коментарі" писали, що стало відомо, чим займається колишній керівник СБУ Іван Баканов. Нагадаємо, що екскерівник СБУ є фігурантом кримінальних проваджень ДБР, які стосуються окупації територій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини