Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Професії, які точно будуть актуальними після карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Професії, які точно будуть актуальними після карантину

ТОП-3 професії майбутнього, про які варто замислитися

17 грудня 2020, 21:05 comments1102
Поділіться публікацією:

Цей рік для всіх людей на планеті став повною несподіванкою, тому що пандемія коронавірусу змусила змиритися з новою реальністю і дотримуватися нових карантинних правил. Як би там не було, а рано чи пізно карантин все одно закінчиться, тому про подальші дії варто подумати вже зараз.

Професії, які точно будуть актуальними після карантину

Робота. Фото: unsplash

Багатьом компаніям довелося адаптуватися, а це значить, що з'явилися нові професії, які точно будуть актуальні в найближчому майбутньому. Давайте швидше дізнаємося, про які саме вакансії йдеться.

Координатор по віддаленій роботі

Завдання такого співробітника полягає в тому, щоб правильно організувати роботу великого числа віддалених співробітників. Крім цього, координатор допомагає підтримувати продуктивність і мотивацію в колективі.

Координатор в сфері телемедицини

Останнім часом телемедицина набирає популярність просто грандіозними темпами. Так відбувається тому, що лікарні всі зайняті і не всім вистачає місць. В обов'язки координатора буде входити ведення записів і організація зустрічей.

Планувальник віртуальних заходів

Оскільки віртуальні зустрічі, наради і навіть посиденьки з друзями стали для людей вже чимось абсолютно нормальним, то така вакансія точно стане в нагоді. В обов'язки такої людини буде входити планування та організація віртуальних заходів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, названі найбільш високооплачувані вакансії в Україні. У мережі назвали дві найбільш високооплачувані вакансії, середня зарплата яких стартує від 50 тисяч в місяць. Програмісти і розробники — представники цих професій можуть розраховувати на таку винагороду. Але більше всіх отримують саме розробники, які володіють мовою програмування С++.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини