Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Найбільш високооплачувані робочі професії в Україні: хто в цьому списку
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш високооплачувані робочі професії в Україні: хто в цьому списку

Представники цих професій можуть претендувати на 15-18 тисяч гривень на місяць

1 грудня 2020, 13:51 comments1164
Поділіться публікацією:

Експерти в прямому ефірі "Сніданку з 1 + 1" перерахували найбільш затребувані робітничі професії в Україні.

Найбільш високооплачувані робочі професії в Україні: хто в цьому списку

Найбільш високооплачувані робочі професії в Україні. Фото: unsplash

Так, найбільш затребуваною на цей момент виявилася робота швачки, тому, що їм відразу готові запропонувати вакантне місце. Також багато роботи готові запропонувати операторам виробництва і сварщикам. За виконання цих робіт готові платити від 15 до 18 тисяч на місяць.

Але найбільші гроші в списку робітничих професій роботодавці готові платити обвальщикам (18 тисяч гривень). Шевці не сильно від них відстають — їх працю оцінили в 17,5 тисяч в місяць. А ось менеджеру з продажу або конструктору готові запропонувати 16 тисяч за виконану роботу. Складальник меблів може претендувати на зарплату в розмірі 15 тисяч.

Крім того, фахівці назвали професії, які виявилися найбільш затребуваними цієї осені. Через початок карантину в нашій країні істотно збільшився попит на автоінструкторів, а також репетиторів. Пояснюється подібна ситуація тим, що все більше людей бояться, що громадський транспорт перестане ходити, тому вони вчаться водити автомобіль самостійно. І люди зараз вважають за краще проходити нові курси або навчання в онлайн-режимі, тому що це набагато зручніше, і час на дорогу туди й назад витрачати не потрібно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які професії найменш оплачувані. В Європейських країнах найбільш низькооплачувані професії відрізняються від українських. Наприклад, в Польщі "мінімалку" отримує секретар, продавець і електрик. А ось в Болгарії праця охоронця і помічника вихователя в саду оплачується нижче за все. При цьому мінімальна зарплата в цих країнах набагато вище, ніж в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини