Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Генштаб повідомив про колосальні втрати противника: де саме і скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб повідомив про колосальні втрати противника: де саме і скільки

Тисячі загиблих

13 квітня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Протягом двох останніх тижнів у районі Бахмута ворог втратив вбитими та пораненими майже 4500 осіб. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадного генерала Олексія Громова.

Генштаб повідомив про колосальні втрати противника: де саме і скільки

Оборона Бахмуту триває

"На сьогодні найтяжчим залишається Бахмутський напрямок, де противник продовжує наступальні дії у центральній частині міста Бахмут, а також у напрямках на населені пункти Богданівка та Іванівське з метою оточення міста з півночі та півдня. З метою посилення наступального потенціалу, в район Бахмута, з Авдіївського напрямку, переміщено частину сил і засобів ворога", — повідомив Олексій Громов.

За словами українського військовослужбовця, активиста Євгена Карася, тут супротивник застосовує тактики лобових атак.

Тим часом, стало відомо, що у боях за Бахмут загинули два американські добровольці.

А експерти прокоментували про що може свідчити новий витік чи злив інформаці про контакти ПВК "Вагнер" та Туреччини.

У мережі з'явився звіт американських розвідслужб, з якого випливає, що представники ПВК "Вагнера" нібито зустрічалися з турецькими контактами ще на початку лютого з метою "придбати озброєння та оснащення в Туреччині", які потім могли б використати найманці, що воюють проти українських військ. Крім того, є дані, що найманці збиралися використовувати частину закуплених у Туреччині озброєнь у Малі, де ПВК "Вагнер" має свої інтереси.

"Ця інформація справді не має жодного підтвердження, — каже експерт. — Я схильна припускати, що ми маємо справу з інформаційним вкиданням, яке має дві мети. Перша – підрив довіри союзників по НАТО до Туреччини. Друга – створення додаткових труднощів у турецько-українських відносинах. Адже очевидно, що підтвердившись така інформація, викликала б хвилю обурення в українському суспільстві". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини