Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Цинізму нема меж: роспропаганда видала свою "версію" масованої атаки на Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізму нема меж: роспропаганда видала свою "версію" масованої атаки на Харків

Росіяни виправдовуються, що це були нібито військові цілі.

1 вересня 2024, 17:05 comments1364
Поділіться публікацією:

 Російська пропаганда створила бездушну версію масованих атак на Харків, що відбулися в неділю, 1 вересня. Як повідомляє прокремлівське видання "РИА-Новости" з посиланням на начебто "джерела у підпіллі", російські війська нібито вдарили по цивільних об'єктах, які використовувалися військовими.

Цинізму нема меж: роспропаганда видала свою "версію" масованої атаки на Харків

Ракетний удар по Харкову (фото з відкритих джерел)

Пропагандисти цинічно стверджують, що під час ударів у Харкові були вражені склад зі снарядами та Палац спорту, де, за їхніми словами, розташовувалися підрозділи ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія завдала ракетного удару по Харкову. 1 серпня Росія завдала близько 10 ракетних ударів по Харкову. Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, Росія пошкодила об'єкти цивільної інфраструктури. Також є поранені, зокрема діти. 

Олег Синєгубов в Telegram розповів, що Росія завдала ракетного удару по трьох локаціям у Харкові: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, ще одна атаку була поблизу Гідропарка у Київському районі міста. За словами Синєгубова, руйнування зазнали торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. За попередньою інформацією, Росія використала для ударів також ракети "Іскандер".

Олег Синєгубов також зазначив, що через російський обстріл Харкова 1 вересня, кількість постраждалих зросла до 41, серед них — п'ятеро дітей. На російський ракетний удар відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав світ знайти необхідні сили, щоб зупинити російський терор. За словами президента, для цього потрібна сміливість лідерів, щоб прийняти рішення для захисту України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/259486

Новини