Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала ракетного удару по Харкову: у місті багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала ракетного удару по Харкову: у місті багато постраждалих

У Харкові зросла кількість поранених після удару Росії

1 вересня 2024, 15:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

1 серпня Росія завдала близько 10 ракетних ударів по Харкову. Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, Росія пошкодила об'єкти цивільної інфраструктури. Також є поранені, зокрема діти.

Росія завдала ракетного удару по Харкову: у місті багато постраждалих

Росія завдала удару по Харкову. Фото з відкритих джерел

Олег Синєгубов в Telegram розповів, що Росія завдала ракетного удару по трьох локаціям у Харкові: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, ще одна атаку була поблизу Гідропарка у Київському районі міста. За словами Синєгубова, руйнування зазнали торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. За попередньою інформацією, Росія використала для ударів також ракети "Іскандер".

Олег Синєгубов також зазначив, що через російський обстріл Харкова 1 вересня, кількість постраждалих зросла до 41, серед них — п'ятеро дітей.

На російський ракетний удар відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав світ знайти необхідні сили, щоб зупинити російський терор. За словами президента, для цього потрібна сміливість лідерів, щоб прийняти рішення для захисту України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області. За його словами, це буде не один крок, а серія заходів.

Також "Коментарі" писали про політолога Андрія Піонтковського, який зазначив, що Росія може залякувати Україну лише ракетними обстрілами після подій у Курській області. За словами політичного експерта, це рішення не довготривала, адже Москва не має великого запасу ракет, а Україна покращує свої позиції ППО та отримує західну військову техніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини