Головна Новини Суспільство Війна з Росією Звірячий удар по Одесі: з'явилася реакція Міноборони РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Звірячий удар по Одесі: з'явилася реакція Міноборони РФ

У відомстві Шойгу відзвітували, що внаслідок нічного удару по Україні всі цілі вражені

19 липня 2023, 14:48 comments5166
Поділіться публікацією:

Оборонне відомство країни-агресора не приховує свою причетність до ракетного та дронового удару по півдню та центру України. Міноборони РФ заявляє, що вночі ЗС РФ завдали групового удару високоточною зброєю морського та повітряного базування.

Звірячий удар по Одесі: з'явилася реакція Міноборони РФ

Міноборони РФ. Фото: з відкритих джерел

У відомстві Сергія Шойгу зазначають, що удару було завдано по об'єктах військової промисловості, паливної інфраструктури та складів боєприпасів ЗСУ в районі міста Одеса, а також авіабазі Канатово повітряних сил України в Кіровоградській області.

Вже традиційно окупанти відрапортували, що всі призначені об'єкти вражені, мети чергової атаки досягнуто.

Зазначимо, у ЗСУ вважають, що російські загарбники в ніч проти середи, 19 липня, завдали удару на південь України, щоб максимально ускладнити ситуацію на цій частині фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський заявив, що продовження зернової угоди, яку зірвала Росія – це стратегічно важливе питання не лише для України, а й для всього світу. Божевільними діями РФ, які загрожують продовольчою кризою, вже почали обурюватися окремі країни Африки (та сама Кенія). Туреччина поки що тримає паузу і, за даними Bloomberg, навряд чи зважиться супроводжувати судна із зерном, як просить Україна. У свою чергу, Росія намагається просунути якусь альтернативну ідею українському зерновому коридору, щоб торгувати виключно своїм (або вкраденим в Україні) зерном. Як ситуація може розвиватись далі? Який вихід є найбільш прийнятним для України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини