Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зупинити бойові дії в обмін на гарантії Заходу: у Зеленського відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинити бойові дії в обмін на гарантії Заходу: у Зеленського відповіли

У Зеленського спростовують інформацію про готовність України зупинити бойові дії, щоб отримати гарантії безпеки від Заходу.

сьогодні, 12:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Італійське видання Corriere della Serе повідомило, що Володимир Зеленський ніколи офіційно не погодиться на відмову від окупованих територій, однак нібито буде згоден на припинення бойових дій по лінії фронту в обмін на гарантії від Заходу. На цю інформацію відреагували у Зеленського. 

Зупинити бойові дії в обмін на гарантії Заходу: у Зеленського відповіли

Президент України Володимир Зеленський

Радник президента з питань комунікацій Дмитро Литвин спростував інформацію про готовність Володимира Зеленського піти на поступки щодо окупованих територій в обмін на гарантії безпеки від США та вступ до Європейського Союзу на швидких умовах.

"У нас є Формула миру, там абсолютно чітко вказано те, як Україна бачить справедливий мир, і саме на такій основі тривають перемовини з партнерами щодо посилення позицій України", — сказав Литвин.

Радник Зеленського також наголосив, що найближчими днями президент представить План перемоги для Італії, Німеччині, Франції та Великій Британії. За його словами, це можливість змінити ситуацію та наблизитись до реалізації Формули миру.

Нагадаємо, що газета Corriere della Sera повідомила про нібито готовність Зеленського зупинити бойові дії по лінії фронту, якщо США нададуть гарантії безпеки подібні до тих, які мають Японія, Філіппіни та Південна Корея. Крім того, Україна має стати членом ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки росіян підтримає рішення Путіна закінчити війну. Крім того, опитування показало, що кожен третій громадянин РФ погоджується на закінчення війни на умовах деокупації українських територій.

Також "Коментарі" писали, що однією з причин візиту Зеленського до США стала спроба організувати мирні переговори з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини