Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зупинено рух по Кримському мосту: у Росії заявили про атаку ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зупинено рух по Кримському мосту: у Росії заявили про атаку ЗСУ

Російські ЗМІ повідомляють про ракетну атаку по Кримському мосту.

9 липня 2023, 13:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Близько 12 години російські ЗМІ повідомили про нібито українську ракету, яку вдалось збити в районі міста Керч на Кримському півострові.

Зупинено рух по Кримському мосту: у Росії заявили про атаку ЗСУ

Кримський міст. Фото з відкритих джерел

У соціальних мережах та російських Telegram-каналах почали з’являтись кадри очевидців, які зняли відео, ракети, яку збивають протиповітряні системи РФ поблизу Керчі. Росіяни заявляють, що, ймовірною ціллю української крилатої ракети міг бути Кримський міст.

Попри повідомлення росіян про відсутність постраждалих та будь-яких пошкоджень окупаційна влада в Криму тимчасово заборонила рух по Кримському мосту в обидва напрямки.

Переглянути відео оприлюднене російськими Telegram-каналами про збиття ракети поблизу Кримського моста можна нижче:

Невдовзі після повідомлень про роботу системи ППО в Керчі російські ЗМІ заявили про спрацювання протиповітряної оборони у Ростовській області. Україна не підтвердила інформацію російських ЗМІ щодо можливих атак по Кримському мосту та у Ростовській області.

Нагадаємо, що минулого року Україна атакувала Кримський міст, що зупинило транспортне сполучення з Росією на кілька днів та зменшило його на кілька місяців до моменту відновлення мосту. Україна довгий час офіційно не підтверджувала, що завдала атаки по мосту. На 500 день війни заступниця міністра оборони Ганна Маляр опублікувала допис, де вперше офіційно було визнано атаку Кримського моста Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Володимира Зеленського, який заявив, що поки Крим буде під окупацією, то війна не закінчиться.

Також "Коментарі" писали про Міністерство оборони, яке звернулось до туристів у Криму з попередженням. На відео, яке переглянули понад 2 млн користувачів соцмереж Міноборони просить залишити Крим та нагадує перші попереджання, які були ще минулого року, натякаючи на підрив Кримського мосту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини