Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зубов дракона неможливо порахувати: ЗМІ дізналися, до чого росіяни готуються на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зубов дракона неможливо порахувати: ЗМІ дізналися, до чого росіяни готуються на фронті

За інформацією Bild, війська РФ нарощують свою лінію оборони в Україні

1 листопада 2023, 17:02
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують зміцнювати свою лінію оборони на тимчасово окупованих територіях України. Росіяни також споруджують так звані зуби дракона по периметру фронту. Цей процес практично не припиняються, Росія споруджує нові і нові інженерні конструкції, що робить просування українських військ дуже проблематичним. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bild".

Зубов дракона неможливо порахувати: ЗМІ дізналися, до чого росіяни готуються на фронті

Війська РФ нарощують свою лінію оборони в Україні

Видання зазначає, що росіяни мають намір утримати під своїм контролем всю захоплену територію. І саме тому нарощують укріплення на всьому периметрі лінії фронту в Україні.

ЗМІ припускає, що такі оборонні ділянки можуть представляти проблему для ЗСУ, які продовжують контрнаступні операції.

"Росіяни продовжують зміцнювати цю величезну лінію оборони. Ми бачимо, як багато цих "зубів дракона" їх неможливо порахувати", — зазначив журналіст Юліан Рьопке у своєму репортажі.

Подібні конструкції з бетону, йдеться у статті, є перепоною для військової техніки, зокрема переданої ЗСУ західними країнами в рамках оборонної допомоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на кінець жовтня ситуація на фронтах російсько-української війни залишається складною. У той час, як ЗСУ просуваються вперед на лівому березі Херсонської області, росіяни, не зважаючи на втрати, штурмують наші позиції в районі Куп'янська та Авдіївки. За даними британської розвідки, саме на цьому напрямі агресор зазнав найбільших втрат за 2023 рік. Проте спроби оточити місто, яке є потужним укріпрайоном, продовжуються. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" військову ситуацію на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини