Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ зупинили наступ окупантів на одному із напрямків
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ зупинили наступ окупантів на одному із напрямків

ЗСУ дають гідну відсіч ворогові

25 червня 2022, 08:47
Поділіться публікацією:

Сьогодні розпочався 125 день війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші воїни щодня захищають українську землю від окупантів. На сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook повідомили про те, що на одному з напрямків ЗСУ зупинили наступ окупантів.

ЗСУ зупинили наступ окупантів на одному із напрямків

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, за останню добу ворожа піхота здійснила наступ у напрямку Володимирівка – Покровський (Бахмутський напрямок). Проте українським воїнам вдалося зупинити настання ворога. Після вогневого впливу супротивник відійшов.

Крім того, у Генштабі Збройних сил України розповіли, що підрозділами зі складу 5-ї загальновійськової армії окупанти ведуть наступ у напрямку Пилипчатине – Покровське, бойові дії продовжуються. У напрямку Роти-Вершина ворог просунувся на один кілометр.

Російські загарбники також вели наступ у напрямку Потьомкине – Високопілля Херсонської області. Проте, не ім'я успіху, противник відійшов.

Зазначається, що на Слов'янському напрямі військові Росії намагаються проводити штурмові дії у напрямку Довгенько — Мазанівка. Триває бій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі. Навантаження боєприпасів провадиться у 100 спеціалізованих вагонів. Стало відомо, що білоруське оборонне міністерство та представники Росії орендують ці вагони у БелЖД.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українські десантники розгромили російську колону "КамАЗів" із боєприпасами та ПММ. У Мережі опубліковано відповідне відео. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини