Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знову знищили техніку окупантів на Зміїному
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знову знищили техніку окупантів на Зміїному

Триває операція зі знищення техніки росіян на Зміїному

21 червня 2022, 15:53
Поділіться публікацією:

21 червня українські захисники знову знищили техніку та живу силу окупантів на острові Зміїний, що біля Одеської області. Про це повідомили на сторінці оперативного командування "Південь".

ЗСУ знову знищили техніку окупантів на Зміїному

Острів Змііний, фото Вікіпедія

Зазначається, що ворог зазнав втрат після удару ЗСУ по їх тимчасовому острівному гарнізону на анексованій території, операція триває. Точних втрат ворога поки що не повідомляють.

На острові Зміїному ЗСУ влучили в ЗРК "Панцир С1", радіолокаційну станцію та  ворожу автомобільну техніку.

Загалом протягом дня українські військові відбивали атаки росіян та відтискали їх далі вглиб Херсонської області. На південному фронті працює авіація та артилерія — ЗСУ завдали ударів по скупченню живої сили та військової техніки противника, артилеристи відпрацювали більше ста завдань на знищення окупантів. Втрати ворога за день уточнюються, протягом ночі ліквідовано 26 росіян, танк, багатоцільовий броньований тагяч, три броньовані та чотири вантажні автівки.

Однак і ворог завдавав ударів з РСЗВ по передмістю Миколаєва та місту, селам Херсонської області. Вночі окупанти гатили по селах Первомайської громади. Попередньо жертв немає. Є влучання в будівлі, портову інфраструктуру та сільськогосподарські площі.

На Херсонщині складна ситуація в селах на межі з Миколаївщиною, в Зеленодольській громаді. В селах Бериславського району немає світла та централізованого водопостачання. Ворог обстрілює села області зі зброї, що заборонена міжнародними конвенціями.
Речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук назвав успіх ЗСУ в знищенні ворога на острові — духом Змієбаївки, провівши паралель з кількістю успішних залпів по складах та аеродромі з російськими гвинтокрилами в Чорнобаївці.

Як писав портал "Коментарі", українці завдали ракетного удару по інфраструктурі окупантів біля Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини