Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили замкомандира російської дивізії ПДВ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили замкомандира російської дивізії ПДВ (ФОТО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

15 липня 2022, 13:57 comments1801
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує втрачати своїх офіцерів у війні проти України. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили замкомандира російської дивізії ПДВ (ФОТО)

Армія РФ

Так, за даними СтратКому ЗСУ, українські воїни знищили полковника армії Росії.

"Цього разу "крок доброї волі" зробив і офіційно денацифікувався і демілітаризувався "заступник командира 106 Тульської повітряно-десантної дивізії полковник Андрій Васильєв", — повідомляє СтратКом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що санкційний тиск на Росію: чи ефект – як його збільшити. Експерти пояснили, чому західні країни дають послаблення у санкційній політиці, а Росія обходить заборони. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що поширення інформації про наших полонених лише шкодить: пояснення. Поширення інформації про полонених ЗСУ шкодить обміну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, чи готовий світ вибачити українцям борги: чому Київ тягне із запитанням — що стоїть на кону. Поки що Україна отримує зовнішню фінансову допомогу — питання не стоїть гостро, адже Київ ще може рефенансувати борги. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що "Україна не має права порушувати питання суверенітету": у Північній Кореї відповіли на розрив дипвідносин. Міністерство закордонних справ КНДР випустило заяву із реакцією на розрив дипломатичних відносин з боку України після визнання Пхеньяном терористів "Л/ДНР". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини