Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили ворожі командні пункти та склади з боєприпасами: відомі втрати окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ворожі командні пункти та склади з боєприпасами: відомі втрати окупантів

Знищено ще один ворожий танк, зазначили в оперативному командуванні "Південь"

23 серпня 2022, 17:50
Поділіться публікацією:

Українські воїни на півдні знищили два командних пункти окупантів і два склади з боєприпасами. Вже відомо, що окупанти втратили 23 військових, один танк Т-72 та легкий броньований тягач. Про це повідомив представник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Facebook.

ЗСУ знищили ворожі командні пункти та склади з боєприпасами: відомі втрати окупантів

ЗСУ знищили ворожі командні пункти та склади (фото з відкритих джерел)

 Коментуючи обстановку станом на 12:00 військовий заявив, що ситуація  на Південнобузькому напрямку напружена, але перебуває під контролем.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено склад з боєприпасами та командний пункт 247-го десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт 331 парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що яку зброю нарешті почала отримувати УкраїнаВашингтон почав передавати Україні те озброєння, яке давно давно просив Київ, щоб розпочати контрнаступ і звільнення захоплених окупантами територій. Йдеться про озброєння, яке призначене для боїв на ближчих дистанціях. Це рішення США може свідчити про те, що після того, як кілька тижнів поспіль тривали артилерійські дуелі в Україні та на Заході, є згода та розуміння щодо того, як Київ може повернути втрачені території. Новий пакет допомоги – це перший крок до усунення нестачі озброєння, яке знадобиться українським захисникам для контратаки, особливо через заміновані райони на підході до позицій, які облаштували російські військові. Успішний наступ передбачає здатність атакувати з різних відстаней.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини