Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили майже півтисячі росіян лише на одному напрямку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили майже півтисячі росіян лише на одному напрямку: подробиці

Зокрема, ЗСУ знищили чотири ворожі танки, 11 ББМ, одну артсистему та чотири автомобілі

8 грудня 2023, 15:40
Поділіться публікацією:

На Таврійському напрямі українські захисники ліквідували 466 російських окупантів та 20 одиниць військової техніки противника. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

ЗСУ знищили майже півтисячі росіян лише на одному напрямку: подробиці

Втрати російських військ. Фото з відкритих джерел

"Російські терористи не зменшують активності своєї піхоти. Авдіївка і Маріїнка — найбільша кількість зіткнень. Противник діє за підтримки бронетехніки. Задіює авіацію. Скидає КАБи — за минулу добу понад 40 одиниць. Усі — на Донеччину", — заявив Тарна.

За словами командувача, в операційній зоні ЗСУВ "Таврія" ворог завдав 24 авіаударів, провів 56 бойових зіткнень і здійснив 648 артобстрілів.

Командувач наголосив, що наші воїни продовжують стійко тримати оборонні рубежі на Авдіївському напрямку, загальні втрати ворога становили 466 осіб.

"Знищено 20 одиниць військової техніки. Зокрема, чотири танки, 11 ББМ, одну артсистему, чотири автомобілі. Також було знищено один склад боєприпасів. Ще 17 одиниць техніки ворога пошкоджено", — поінформував він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вкотре називається приблизний час перелому у російсько-українській війні. Президент України Володимир Зеленський припускає, що таким може стати березень 2024 року, коли в РФ відбудуться псевдовибори глави держави – фактично чергові вибори Путіна. Після цього той остаточно втратить легітимність в очах цивілізованого світу, що вже дали зрозуміти в ПАРЄ. Раніше вирішальним місяцем війни в Україні називався цей грудень. Відповідний прогноз робив президент Франції Еммануель Макрон. Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов після низки райдужних прогнозів заявив, що активні бої можуть закінчитися лише 2025 року. Про що говорить такий різнобій у прогнозах? Які причини скажуть, що ми почали бачити наближення закінчення війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини