Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили майже півсотні окупантів на півдні України - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили майже півсотні окупантів на півдні України - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

4 серпня 2022, 14:49 comments1010
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Обстановка в операційній зоні південнобузького напряму складна та динамічна у розвитку, але сили оборони тримають її під контролем. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили майже півсотні окупантів на півдні України - подробиці

ЗСУ

Повідомляється, що ворог не має змін у складі та становищі, дотримується укріпленого рубежу оборони. Продовжує обстрілювати мирні населені пункти України.

У Криворізькому районі ворог накрив "Ураганами" Карпівську та Широківську громади. У Широкому є руйнування житла. Одна людина поранена.

Атаки російських дронів-камікадзе у Миколаївській області було відбито силами ППО.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується вогневий контроль транспортних артерій та логістичних маршрутів противника на окупованих територіях Херсонщини", — ОК "Південь".

За наслідками вогневих завдань нашим воїнам вдалося знищити:

• 47 окупантів;

• 7 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Остаточні втрати окупантів дорозвідуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що конфлікт у Нагірному Карабаху : як на те, що трапилося, вплинула війна в Україні — чим усе закінчиться. Міноборони Азербайджану заявило про проведення операції "Відплата" у Нагірному Карабаху. Вірменія звинуватила Азербайджан у "повзучій окупації". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що економіка України в комі: хто за це відповідає – чи на своєму місці міністр економіки Свириденко. Економіка України показує не дуже втішні результати, що призводить до таких негативних явищ, як зростання інфляції. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що росія збирається залишити ЄС без газу: чим це загрожує – чи зможе вистояти Європа. Росія втрачає газовий важіль впливу на Європу.

Також "Коментарі" інформували про те, що   Зеленський назвав єдину країну, яка здатна вплинути на Путіна та зупинити війну в Україні. Зеленський назвав єдину країну, яка здатна вплинути на Путіна та зупинити війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини