Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ збили черговий Су-34: скільки всього літаків ворог втратив у лютому
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ збили черговий Су-34: скільки всього літаків ворог втратив у лютому

Україна збила вже 11-й Су-34 лише за лютий

29 лютого 2024, 10:24
Поділіться публікацією:

Повітряні сили ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Східному напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук.

ЗСУ збили черговий Су-34: скільки всього літаків ворог втратив у лютому

Су-34. Фото з відкритих джерел

"Сьогодні 29 лютого − дата, яка випадає раз на чотири роки, але вже звичний для росіян день із втратою чергового літака. Мінус Су-34 на Східному напрямку!", – повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ.

Це вже третій збитий російський літак за останні 3 дні і одинадцятий за останній місяць.                                                      

Цікаво, що передувала черговому знищенню російського бомбардувальника інтригуюча заява головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського в Telegram. Він заявив, що Україна найближчим часом зможе дати відповідь російським окупантам у повітрі. Збитих ворожих літаків буде більше.

"Вірю, що найближчим часом ми дамо асиметричну відповідь російському окупанту і в повітрі. Російських літаків, що горять, стане ще більше. Керівництво держави робить для цього все можливе", — зазначив головнокомандувач.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини