Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали удару по командному пункту окупантів: серед ліквідованих – офіцери ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали удару по командному пункту окупантів: серед ліквідованих – офіцери ФСБ

Серед загиблих є представники вищого офіцерського складу окупаційної армії, які "задвохсотилися" разом із особистою охороною

17 серпня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

Російська армія не дорахується елітних офіцерів ФСБ після прицільного удару ЗСУ по окупованій Макіївці на Донеччині. Після ювелірної роботи українських воїнів ліквідовано десятки окупантів, зокрема командири багатьох підрозділів та офіцери ФСБ. Як інформує видання "Коментарі", про це пише сайт "24 каналу", посилаючись на джерела в українських спецслужбах. При цьому не повідомляється точної дати, коли було нанесено удару, говориться лише, що ліквідація загарбників відбулася в середині серпня.

ЗСУ завдали удару по командному пункту окупантів: серед ліквідованих – офіцери ФСБ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що швидше за все командний пункт окупантів перебрався із тимчасово окупованого Донецька до Макіївки, щоб уникнути атаки ЗСУ з далекобійної зброї. 

За інформацією спецслужб, за великою вірогідністю вдалося знищити російське військове керівництво, яке як раз і відповідало за просування ворожого війська в напрямку Авдіївки та Пісків, де й зараз йдуть запеклі бої.                                                                                                           

Загалом після влучання було знищено 70 окупантів. Самі росіяни підтвердили як мінімум 15 загиблих. Проте ця цифра може бути більшою. Більшість поранених вже не зможуть воювати проти України, адже їх стан оцінюється, як важкий. Проблема для росіян ще й в тому, що в окупованих Макіївці та Донецьку нині немає можливості лікувати важкопоранених. Тому єдиний вихід – транспортування в Росію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається з Кримом: про що говорять дії української влади та вибухи на півострові. Експерти детально розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини