Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали нових успішних ударів по окупантам
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали нових успішних ударів по окупантам

Українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження російських загарбників

18 січня 2023, 08:10 comments1503
Поділіться публікацією:

Українські захисники минулої доби знищили два пункти управління, кілька зенітно-ракетних комплексів та склад боєприпасів російських окупантів. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

ЗСУ завдали нових успішних ударів по окупантам

ЗСУ. Фото: Facebook Володимира Зеленського

"Наша авіація протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Крім того, в районі Соледара зенітники знищили ворожий літак Су-25 окупантів", — йдеться у зведенні.

Крім того, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України за добу вразили 2 пункти управління, а також 5 районів зосередження російських окупантів, склад боєприпасів, станцію РЕБ та радіолокаційну станцію.                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держсекретар США Ентоні Блінкен планує відвідати Китайську Народну Республіку (КНР) 5-6 лютого. У Пекіні він має намір зустрітися з міністром закордонних справ КНР Цінь Ганом, з яким обговорить, зокрема війну РФ в Україні. Про це повідомляє Politico, зазначаючи, що зустріч буде продовженням переговорів між Китаєм та США, розпочатих у листопаді в рамках саміту G20 в Індонезії. Відомо, що говоритимуть і про війну, розв'язану Росією проти України. Які очікування від цієї зустрічі? Чи є ймовірність, що КНР натисне на РФ для деескалації ситуації? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли мовчати вже неможливо: Україна направила ноту протесту до МЗС Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини