Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ завдали артударів по скупченню сил та складам боєприпасів окупантів на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ завдали артударів по скупченню сил та складам боєприпасів окупантів на півдні України: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

13 липня 2022, 16:00 comments1505
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України напружена, але контрольована силами оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ завдали артударів по скупченню сил та складам боєприпасів окупантів на півдні України: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Противник вражений власними втратами та артилерійсько-ракетним впливом наших сил продовжує облаштування кордонів оборони та підлі обстріли тилових районів півдня", — ОК "Південь".

Вночі окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Зруйновано будівлю свиноферми. Людських втрат немає.

" Нічні ракетно-артилерійські удари наших підрозділів відбулися, зокрема, зі скупчення сил противника у Чкаловому та за складом боєприпасів у Чорнобаївці", — інформує "ОК" "Південь".

У Нікопольському районі українські воїни збили двома безпілотниками, за допомогою яких ворог намагався виявити позиції ЗСУ та коригувати вогонь.

Підтверджені втрати противника за цю ніч склали:

• 11 окупантів;

• 3 одиниці броньованої техніки;

• 2 одиниці автомобільної техніки.

Зазначається, що решта втрат противника дорозвідується.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Кулеба назвав кінцевий пункт на переговорах України та Росії. Мета України – звільнення територій та відновлення повного суверенітету на півдні та сході країни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також, що чим для Лукашенка закінчиться вступ у війну – чому він панічно боїться рішення Путіна. Лукашенко й надалі готовий допомагати Путіну, аби не вводити свою армію до України. Читайте про це докладно у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що генерал дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь. ЗСУ важливо перерізати шляхи перекидання резервів окупантів, посилення живою силою, технікою, озброєнням. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що Китай висунув претензії до американського есмінця: що сталося. У Китаї заявили про появу у територіальних водах американського корабля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини