Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ зафіксували рух техніки росіян у бік Чернігівської області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ зафіксували рух техніки росіян у бік Чернігівської області

Росіяни можуть готувати провокації на кордоні з Чернігівською областю

23 лютого 2023, 10:30 comments1286
Поділіться публікацією:

Українська розвідка зафіксувала рух колон військової техніки без розпізнавальних знаків у бік кордону з Чернігівською областю. Очевидно, противник готує провокації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ОК "Північ".

ЗСУ зафіксували рух техніки росіян у бік Чернігівської області

Танк. Фото з відкритих джерел

"Окупанти готують можливі провокації до роковин повномасштабного наступу, швидше за все, метою є звинувачення українських захисників у порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксовано рух колон військової техніки в районі кордону з Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою була одягнена в піксель. , схожий на форму ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають такої мети.

"Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не зазіхаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога", — додають у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — послання Путіна до Федеральних зборів: кому і що спробував довести диктатор.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стало відомо, що США вже відправляють для потреб ЗСУ бомби дальнього радіусу дії з GPS-наведенням виробництва Boeing. Ну а Путін, на думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), які вивчили послання диктатора федеральним зборам, схоже, так і не може сформулювати конкретні цілі війни проти України. Чи можна сказати, що Захід остаточно "розкусив" Росію — і зробив ставку на, як мінімум, її поразку в цій війні та повалення путінського режиму? Як події можуть розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

23 лютого 2023, 12:11

Очевидно, що у "наших" керманичів яйка ще не дозріли до того, щоб спалити цю колону на території педерації....


Новини