Головна Новини Суспільство Війна з Росією Система військового управління повинна бути непохитною: Залужний підтримав міністра оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Система військового управління повинна бути непохитною: Залужний підтримав міністра оборони

Залужний під час скандалу із закупками Міноборони підтримав міністра Резнікова

25 січня 2023, 23:19
Поділіться публікацією:

 Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості, а будь-яка інформація про можливі прояви корупції повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування. Із такою заявою виступив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, інформує УНН.

Система військового управління повинна бути непохитною: Залужний підтримав міністра оборони

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

"Із початком повномасштабного вторгнення потреби війська стрімко зросли. Разом ми гідно долаємо найважчі у нашій новітній історії випробування. Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості.

У Міноборони та Збройних Силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування", — наголосив він.

Головнокомандувач зазначив, що система військового управління повинна бути непохитною. Особливо в умовах війни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що економіст оцінив вартість послуг харчування в закупівлях Міноборони. 145 гривень 80 копійок — саме стільки коштів закладено в договорах Міноборони на добове харчування одного бійця. Окрім самих продуктів, у цю суму також входить зберігання продуктів, їх доставка та, у деяких випадках, приготування. За підрахунками економіста Андрія Новака, враховуючи показники інфляції, ця ціна є низькою. Її можна пояснити тільки тим, що враховуються дуже великі об‘єми і виконавці, які здійснюють цю послугу харчування, вони саме шляхом великого об‘єму готові при мінімальній маржі надавати ці послуги”, — повідомив він.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини