Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ з "Ігли" збили російський штурмовик Су-25 : вражаюче відео
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ з "Ігли" збили російський штурмовик Су-25 : вражаюче відео

Українські бійці збили черговий російський штурмовик Су-25

10 серпня 2022, 21:41 comments1649
Поділіться публікацією:

Українські захисники збили ще один російський штурмовик Су-25 за допомогою ПЗРК "Ігла". Ворожий літак ЗСУ приземлили на Запорізькому напрямку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Нацгвардію.

ЗСУ з "Ігли" збили російський штурмовик Су-25 : вражаюче відео

Російський штурмовик Су-25 (ілюстративне фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що один з бійців Національної гвардії час ворожого нальоту на Запорізькому напрямку з "Ігли" здійснив пуск ракетою по літаку Су-25. Після потрапляння ракети у ціль, літак росіян впав та вибухнув за лісосмугою.

"Ціль знищена. Падіння ворожого літака на окупованій території було підтверджено", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Бійці ЗСУ відбили атаку росіян на Харківському напрямку. У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на Харківському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ. Як інформує Генштаб ЗСУ, на Харківському напрямку ворог активно вів повітряну розвідку БПЛА. Значні зусилля окупанти приділяють покращенню логістичного забезпечення підрозділів, які діють на зазначеному напрямі. Здійснювали обстріли недалеко від Світличного, Прудянки, Руської Лозової, Черкаських та Руських Тишків, Верхнього та Старого Салтова, Коробочкіного та Шевелівки. Також ворог завдав авіаудару в районі Гусарівки.

Також "Коментарі" інформували про те, що Кулеба розповів ЄС, як навчити росіян поважати кордони. ЄС та країнам G7 необхідно заборонити видачу віз громадянам Росії. Спочатку вони мають навчитися поважати міжнародні кордони.Міністр звернувся із закликом до країн Європейського Союзу та "Великої сімки" перестати видавати візи росіянам. Дмитро Кулеба зазначив, що як показую соціологічні опитування. Більшість громадян РФ підтримую повномасштабну війну Росії проти України, отже, їм потрібно заборонити перетинати міжнародні кордони, доки вони не навчаться їх поважати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини