Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ взяли в полон перших мобілізованих росіян: що кажуть полонені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ взяли в полон перших мобілізованих росіян: що кажуть полонені (ВІДЕО)

Братчук оприлюднив відео, на якому допитують полоненого російського військового

27 вересня 2022, 22:05 comments4471
Поділіться публікацією:

Українські захисники вже почали брати в полон перших мобілізованих росіян, які потрапили на війну в Україні через рішення президента РФ Путіна. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука в Telegram.

ЗСУ взяли в полон перших мобілізованих росіян: що кажуть полонені (ВІДЕО)

Перші мобілізовані росіяни потрапили в полон (фото з відкритих джерел)

Він опублікував відео, де видно, як допитують російського військового, який потрапив у полон. Окупант зізнається, що потрапив на війну після початку мобілізації в РФ. 

 За словами полоненого росіянина, його відправили до Куп'янська, що у Харківській області, аби він "боровся з націоналістичними батальйонами", але той каже, що потім він зрозумів, що там є тільки цивільні жителі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи є ще шанс завадити Путіну застосувати ядерну зброю в Україні. Західні союзники України продумують плани реагування на випадок, якщо російський диктатор Володимир Путін почне реалізовувати свої ядерні погрози щодо України. Кремлю непублічно надсилають попередження про можливі наслідки, повідомляє Financial Times із посиланням на п'ять анонімних обізнаних співрозмовників. А радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван відкрито заявив, що Штати роз'яснили Москві "катастрофічні наслідки", з якими вона може зіткнутися, якщо зважиться на ядерний удар. Керівник Центру правового аналізу та дослідження політичних ризиків, адвокат Михайло Дяденко зізнався, що складно робити прогнози, враховуючи, що керівництво РФ приймає рішення не просто нераціональні, а й ті, що йдуть на шкоду власній державі та народу. На думку Михайла Дяденка, розв'язаний Кремлем ядерний шантаж – це виклик усьому світові, який є порядком речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини