Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ виграли повністю: терорист Гіркін відзначив сумну картинку для РФ на всьому фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ виграли повністю: терорист Гіркін відзначив сумну картинку для РФ на всьому фронті

на думку бойовика, сьогодні ЗСУ мають перевагу в живій силі на всіх напрямках

18 вересня 2022, 15:10 comments1853
Поділіться публікацією:

Терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) вкотре назвав бездарним російське військове керівництво та похвалив українську армію. Представник російських спецслужб на YouTube-каналі озвучив свою думку, чому більш ніж за півроку війни вимальовується для російської армії дуже невесела картина практично на всіх ділянках фронту.

ЗСУ виграли повністю: терорист Гіркін відзначив сумну картинку для РФ на всьому фронті

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Ігор Стрєлков заявив, що важливо було виграти бій за ініціативу. Ця битва почалася ще в червні і з того часу ЗСУ нарощували тиск і сьогодні вже взяли гору. Тепер до того часу, як росіяни не відіб'ю всіх атак українців, говорити про нову хвилю наступу Росії в Україні говорити не варто.

Бойовик заявив, що сьогодні ЗСУ мають перевагу в живій силі на всіх напрямках і тому невідомо, що російське військове керівництво має намір у такій ситуації робити. Є навіть ділянки фронту, де ЗСУ перевершують російських загарбників у техніці.

Гіркін зазначив, що переломним моментом стало те, що ЗСУ отримали від Заходу багато озброєння і особливо – велику кількість РСЗВ та величезну кількість ракет до них. У результаті росіянам нема чого протиставити українській могутності. До того ж, українським військовим вдалося завдати точних ударів по тактичних тилах російських військ, вражаючи склади, штаби та пункти управління.

На думку Ігоря Гіркіна, якщо ВСУ не соромляться використовувати HIMARS – від зосередження техніки до роти, що пересувається, то виходячи з цього можна дійти висновку, що ракет в українській армії більш ніж достатньо і їх запаси лише збільшуються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін шантажує ЄС, вимагаючи запуску "Північного потоку-2": як відреагує Європа. Експерти дали свою оцінку в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

18 вересня 2022, 18:07

CeКс 3накомcтва Беcплатно, анонимнo и без гeмоpоя ----- https://xurl.es/4igiz


Новини