Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ відійшли на західну околицю Ласточкиного біля Авдіївки: з'явилися офіційні подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відійшли на західну околицю Ласточкиного біля Авдіївки: з'явилися офіційні подробиці

Росіяни продовжували рух на Авдіївському напрямку

25 лютого 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

Українські військові з боями відійшли на західні околиці Ласточкиного, що на Авдіївському напрямку. Цю інформацію, що з'явилася раніше, підтвердив у коментарі hromadske речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій.

ЗСУ відійшли на західну околицю Ласточкиного біля Авдіївки: з'явилися офіційні подробиці

Росіяни тиснуть на ЗСУ під Авдіївкою (фото з відкритих джерел)

Збройні сили України  відійшли, зайнявши підготовлені оборонні позиції, сказав він.

"Тривають запеклі бої, ворог постійно застосовує керовані авіабомби, артилерію, FPV-дрони", — пояснив Лиховій.

Варто зазначити, що раніше про ймовірний відхід з села писав експерт з BILD Юліан Рьопке. За його інформацією, росіяни зайшли в село Ласточкине, а раніше українські військові відступили з села Степове на тому ж напрямку.

Ще 24 лютого OSINT-спільнота Deepstate писала про окупацію цього села.

"Ворог окупував Ласточкине. Росіяни продовжують тиснути на Сєверне та Орлівку", -  повідомляли аналітики.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Умєров зробив критичне зауваження щодо поставок західної зброї. Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що 50% західної зброї потрапляє в Україну з запізненням. За його словами без своєчасних постачань зброї, і через затримки Україна втрачає людей і території. Про це очільник Міноборони заявив на форумі "Україна. Рік 2024".

 Міністр оборони розповів, що Росія витрачає на війну десятки мільярдів доларів, тоді як Україна змушена очікувати тривалий час на допомогу від західних партнерів.

Очільник Міноборони наголосив, що Україна робить "все можливе і неможливе", але робота ускладняється без своєчасних постачань зброї, і через затримки Україна втрачає людей і території. Також під час форуму "Україна. Рік 2024" Рустем Умєров наголосив, що в України є плани на цей рік, які за словами міністра сильні та потужні. Однак, наразі, це публічно не обговорюється.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 20:41

Відійшли, поки корумпований Лідор публіку дотепною брехнею розважає. Сакральні дати визначає. Для національної пам'яті. Юдейці не створюють - вони використовують готове, а у проміжках коментують та перелічують, якщо мало надали.


Новини