Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ відбили атаки РФ у районах 20 населених пунктів трьох областей: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відбили атаки РФ у районах 20 населених пунктів трьох областей: подробиці від Генштабу

Росіянам не вдалося досягти серйозного поступу на Луганщині, Донецькій, а також Харківській області

18 лютого 2023, 09:25 comments1812
Поділіться публікацією:

Минулої доби українські захисники відбили атаки окупантів у районах 20 населених пунктів у трьох областях. Йдеться про Харківську, Донецьку, Луганську області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

ЗСУ відбили атаки РФ у районах 20 населених пунктів трьох областей: подробиці від Генштабу

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Червонопопівка та Кремінна Луганської області та Виїмка, Федорівка, Дубово-Васильівка, Роздолівка, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Веселий, Водяне Новомихайлівка та Вугледар Донецької області", — йдеться у звіті.

Також минулої доби українські воїни відбили ворожі атаки неподалік населених пунктів Гряниківка та Сіньківка Харківської області.      

Читайте також на порталі "Коментарі" — за тиждень до роковин російського повномасштабного вторгнення в Україну продовжують лунати всілякі прогнози щодо того, що влаштує агресор до 24 лютого. Масований напад а-ля 24 лютого 2022-2 виглядає малоймовірним, але лякалки будуть, у тому числі під час звернення Путіна до Федеральних зборів, намічених на 21 лютого. Чого, швидше за все, чекати від РФ протягом тижня і безпосередньо в дату початку відкритої, хоч і неоголошеної війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони Великобританії оцінили, як йде великий наступ Росії, натякнувши, що у росіян все менше шансів досягти поставленої мети, "великий наступ" РФ зазнає фіаско.                                                       




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини