Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ успішно просуваються на чотирьох напрямках: подробиці від ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ успішно просуваються на чотирьох напрямках: подробиці від ISW

Українські сили оборони 11 вересня продовжили контрнаступальні операції у Донецькій та Запорізькій областях

12 вересня 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Українські війська 11 вересня провели наступальні операції як мінімум на одній ділянці фронту та просунулися на чотирьох напрямках. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни.          

ЗСУ успішно просуваються на чотирьох напрямках: подробиці від ISW

Контрнаступ ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Аналітики зазначають, що українські сили оборони 11 вересня продовжили контрнаступальні операції у Донецькій та Запорізькій областях та просунулися в районі Бахмута, вздовж лінії Авдіївка-Донецьк, у районі західного кордону Донецької та східної Запорізької областей, а також у західній частині Запорізької області.

Як зазначають аналітики, українські військові заявили, що за останній тиждень українські сили звільнили 2 квадратні кілометри території на Бахмутському напрямку і досягли успіхів у районі Кліщіївки та Андріївки, на південний захід від Бахмута.                                                                      

Також заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що за минулий тиждень українські війська на Таврійському (Запорізькому) оперативному напрямку відвоювали загалом 4,8 квадратних кілометрів, зокрема на південь від Роботино і на захід від Вербового.

У той же час аналітики ISW зазначають, що російські війська 11 вересня вели наступальні операції на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна, в районі Бахмута, на лінії Авдіївка-Донецьк, на заході Донецької та східної кордонів Запорізької області та на заході Запорізької області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського відреагували на таємні переговори ООН із РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини