ЗСУ тримали оборону до останнього: DeepState повідомив, куди прорвався ворог

За повідомленням DeepState, ворог окупував селище Острівське на Донеччині

Росія окупувала селище Острівське Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать оновлені дані моніторингового проекту DeepState.

Також російські загарбницькі війська просунулися біля Левадного у Запорізькій області, Цукуриного Донецької області та Торецька Донецької області.

Зазначимо, 15 жовтня DeepState повідомляв, що про просування російських окупантів у Луганській та Донецькій областях, зокрема в одному з ключових міст Донбасу – Торецьку.

"Ворог просунувся біля Невського, Водяного, Золотої Ниви, Приютного та в Торецьку", - зазначали аналітики DeepState.

Варто додати, що росіяни практично щодня мають просування на східному фронті. Так, 14 жовтня аналітики моніторингового проекту DeepState оновивши карту, акцентували увагу на тому, що російські загарбники зуміли просунулися біля Вугледара та Часового Яру на Донеччині.

Читайте також на порталі "Коментарі" - війська РФ нещодавно відновили наступ у районі кордону Донецької та Запорізької областей, досягши тактичних успіхів. Але це поки що не виглядає частиною масштабніших оперативних наступальних зусиль. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські загарбники підібралися практично впритул до міста Курахове Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє військовий аналітик BILD Юліан Репке.