Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ розпочнуть планомірне знищення ворога: експерт озвучив важливий прогноз до кінця тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розпочнуть планомірне знищення ворога: експерт озвучив важливий прогноз до кінця тижня

Наразі головне завдання українських захисників – утримати оборону, не перекидаючи війська на Донбас

9 серпня 2022, 16:10 comments1236
Поділіться публікацією:

Час почав працювати не за Росії, а за України. Якщо до кінця тижня росіяни не розпочнуть наступальну операцію, то ЗСУ розпочнуть планомірне знищення військ противника на правому березі Дніпра. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку в Telegram висловив відомий військовий експерт Олег Жданов.

ЗСУ розпочнуть планомірне знищення ворога: експерт озвучив важливий прогноз до кінця тижня

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Жданов упевнений, що зараз розгортається стратегічна гра: хто когось перетягне.

Експерт вважає, що Україна вперше за час цієї повномасштабної війни намагається нав'язати противнику свої правила. Адже саме українська армія змусила росіян коригувати свої плани та оперативно перекидати зі сходу на південь свої війська. Росія вирішила теж діяти хитро – намагається показувати, що своїм ударним угрупованням вона готова наступати на півдні і водночас хоче відтягнути ЗСУ на північ. Саме тому росіяни намагаються показувати, що вони наступають на Донбасі, хоча там резерви росіян закінчуються.                                                                    

Олег Жданов вважає, що багато хто зважиться від того, чи вдасться українцям утримати оборону на Донбасі, не відправляючи туди підкріплення. Росія має на реалізацію її плану не так багато часу – до кінця тижня. Якщо до кінця тижня росіяни не переграють українців і не розпочнуть наступ, українська армія розпочне планомірну ліквідацію окупантів на правому березі Дніпра.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США пояснили, чому не дають стільки систем HIMARS, скільки просить Україна і в новому пакеті допомоги будуть лише снаряди, без ракетних систем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини