Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів (ВІДЕО)

Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі, скований ЗСУ у спробах просування, активізує повітряну розвідку та застосовує авіаційні удари

14 липня 2022, 08:34
Поділіться публікацією:

Українські військові завдали потужних ударів по двох пунктах управління російських військ та посадочному майданчику у Новій Каховці. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів (ВІДЕО)

Російські війська. Фото: Генштаб ЗСУ

У звіті повідомляється, що окупанти намагаються відповідати тиску з боку українських захисників на півдні країни. Так, використовуючи вертольоти Ка-52, противник спробував завдати ударів по позиціях української армії в Херсонській області, але безрезультатно, поранених і загиблих серед особового складу ЗСУ немає.

Також невдалим виявився виліт російських ворожих винищувачів Су-27, які планували вкотре завдати ударів острову Зміїний. У результаті бомби впали далеко від своєї мети у Чорному морі.

Зазначається, під час проведення ворогом розвідки наших позицій на Херсонщині наш зенітно-ракетний підрозділ влучно заземлив безпілотник типу "Елерон-3" у Білозерській громаді, а дрон-камікадзе був "пійманий на місці злочину" і знищений у Великоолександрівській громаді до нанесення їм.

У рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ на півдні вогневих завдань знищено 13 загарбників, 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

А також завдано ударів по двох пунктах управління ворожих військ та посадочному майданчику у Новій Каховці. Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — великий привіт: у Путіна натякнули, що Європа більше не отримає російського газу "Північним потоком" і це незважаючи на те, що Канада вирішила обійти санкції і все-таки передати турбіну "Північного потоку" після ремонту .

Також видання "Коментарі" повідомляло – генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини