Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ розбили найпрестижнішу армію Росії, яку готували для війни з НАТО – розвідка Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розбили найпрестижнішу армію Росії, яку готували для війни з НАТО – розвідка Британії

1-ша гвардійська танкова армія зазнала тяжких втрат на початковій стадії вторгнення в Україну і не була повністю відновлена до українського контрнаступу в Харківській області

13 вересня 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", поки російська пропаганда намагається переконати росіян у тому, що в Харківській області стояли в основному мобілізовані війська так званої "ДНР" та "ЛНР", британська розвідка публікує дані про те, що ЗСУ під час контрнаступу вдалося розгромити. -ю гвардійську танкову армію РФ. Важливість цієї армії ще й у тому, що у її складі були бійці, яких готували для захисту Москви та війни з НАТО.

ЗСУ розбили найпрестижнішу армію Росії, яку готували для війни з НАТО – розвідка Британії

На Харківщині розгромили елітну армію РФ / фото УНІАН

У Міноборони Великобританії зазначають, що підрозділи російських збройних сил, які вийшли з Харківської області протягом останнього тижня, були з 1-ї гвардійської танкової армії, підпорядкованої Західному військовому округу РФ.

За інформацією розвідки, 1-а гвардійська танкова армія зазнала значних втрат ще під час повномасштабного вторгнення. З того часу повного відновлення не відбулося. Повного відновлення не відбулося і до того, як українська армія почала проводити контрнаступ на Харківщині.

У Кремлі покладали великі надії на 1-ю гвардійську танкову армію, яка вважається найпрестижнішою російською армією. Під час її формування враховувався той момент, що доведеться захищати Москву від атаки НАТО.

Британські аналітики дійшли висновку, що у зв'язку з тим, що багато елітних російських частин було розбито під час війни в Україні, Росії знадобляться роки для того, щоб підготуватися до можливого протистояння з НАТО.

Читайте на порталі "Коментарі" — Захід готовий віддати Україні золотовалютні резерви Росії: у Мін'юсті озвучив подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кулеба розповів, коли Росія перестане блефувати і реально буде готова до переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини