Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ: росіяни наступають уздовж усієї лінії фронту, але ціль № 1 все та ж
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ: росіяни наступають уздовж усієї лінії фронту, але ціль № 1 все та ж

Авдіївка Донецької області під найбільшим ударом окупантів

3 лютого 2024, 10:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Золотої Ниви, Приютного, Вербового, Роботино та Кринок. Як передає портал "Коментарі", про це повідомили у зведенні Генштабу Збройних Сил України.

ЗСУ: росіяни наступають уздовж усієї лінії фронту, але ціль № 1 все та ж

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Генштабі поінформували, що протягом доби на фронті сталося 77 бойових зіткнень. З них найбільше, 29 – у районі Авдіївки. Ще 15 атак відбито у Первомайського та Невельського.

На Мар'їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати росіян неподалік Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито сім атак.

На Шахтарському напрямі Сили оборони відбили атаку окупантів на південь від Золотої Ниви Донецької області.

На Куп'янському напрямку відбито п'ять атак ворога у Синьківки та Іванівки Харківської області.

Стільки ж атак відбито у районі Тернів на Лиманському напрямі. На Бахмутському напрямі Силами оборони відбито дві атаки противника поблизу Богданівки та Кліщеївки.

У районі Роботино та на захід від Вербового Запорізької області українські військові відбили три атаки противника. Незважаючи на великі втрати, ворог не залишає спроб вибити підрозділи української армії із позицій на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Минулої доби росіяни провели там сім штурмових дій.

Українська авіація завдала ударів по 10 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

Ракетники та артилеристи завдали ударів по трьох складах боєприпасів та артилерійському засобу ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила у лютий із вкрай складною ситуацією на фронті. На тлі зниження нашої підтримки з боку Заходу російська окупаційна армія посилила наступальні дії. Противник тисне на Лимано-Куп'янському напрямку, продовжує масовані атаки на Донеччині. Російський диктатор Володимир Путін мріє про нові завоювання, а Україна – про різке збільшення допомоги з боку партнерів, що дозволить нам як мінімум вирівняти ситуацію. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїми очікуваннями від чергового воєнного лютого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини