Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ просуваються: Гайдай дав прогноз – які міста на Луганщині звільнять наступними
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ просуваються: Гайдай дав прогноз – які міста на Луганщині звільнять наступними

Похолодання в Україні сприяє просуванню української армії на Луганщині

2 грудня 2022, 10:35 comments1255
Поділіться публікацією:

Незабаром Україна може відновити контроль над Кремінною та Рубіжним. Саме в цьому напрямі зараз активно просуваються ЗСУ. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

ЗСУ просуваються: Гайдай дав прогноз – які міста на Луганщині звільнять наступними

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

Глава Луганщини зазначив, що похолодання, яке прийшло на схід України, допоможе українським військовим просуватися вперед швидше, оскільки дороги промерзли.

За інформацією Сергія Гайдая, російські загарбники вже розуміють, що не зможуть утримати Кременну. Тому російські війська вже будують другу лінію оборони біля Старобільська.                                                                                                                                                                   

"Вони розуміють, що Кремінна найближчим часом буде деокупована Збройними силами України. Від Кремінної йдуть дороги в різні напрямки, це і напрям Сватове, це і на наші міста — Рубіжне, Сєвєродонецьк. Рубіжне зовсім поряд. Місто не може бути потужною фортецею, тому що окупанти після початку повномасштабного вторгнення 50% зруйнували", – розповів Сергій Гайдай.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська армія не може наступати: у британській розвідці назвали головну причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна.

Ще раніше "Коментарі" писали – Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Журналісти "Коментарів" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини