Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ просунулися від 1,2 до 1,5 км у двох напрямках: подробиці від Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ просунулися від 1,2 до 1,5 км у двох напрямках: подробиці від Міноборони

Ганна Маляр повідомила, що ЗСУ продовжують свій поступ, найбільше резервів росіяни перекидають на бахмутський напрямок, бояться втратити місто

29 червня 2023, 10:32 comments2723
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують контрнаступальні дії на лінії фронту, продавлюючи оборону супротивника та "вигризаючи" кожен метр. У сил оборони є просування відразу на двох напрямах від 1,2 до 1,5 км. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

ЗСУ просунулися від 1,2 до 1,5 км у двох напрямках: подробиці від Міноборони

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

За інформацією заступника міністра, на напрямі "Рівнепіль — Володине" українська армія має успіх, зараз українські військові закріплюються на досягнутих рубежах і завдають серйозних втрат ворожим військам. Фактично знекровлюють наступальний потенціал росіян, знищуючи техніку, склади, пункти управління та особовий склад.

"На Бердянському напрямку є просування 1300 м. Ворог підтягує для оборони всі свої резерви, навіть бригаду морської піхоти, яка свого часу тікала з Херсона", — розповіла Ганна Маляр.

За її словами, є також добрі новини з Бахмутського напрямку, де наші війська перехопили оперативну ініціативу на цій ділянці фронту.

"У напрямку Клищіївка просунулися на 1200 м. У напрямку Курдюмівки – на 1500 м", — розповіла Маляр.

Щодо самого Бахмута, то бої продовжуються на флангах міста. Росіяни перекидають туди резерви, намагаються утримати Бахмут усіма своїми силами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що поступ українських військ проходить повільніше, ніж планував Київ та його союзники, але на те є об'єктивні причини – росіяни більш ніж за півріччя створили потужну оборону. Він також зазначив, що поки що складно сказати, чи послабив якось російську оборону одноденний заколот ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Що зараз можна сказати про стан російсько-української війни, зокрема після пригожинського бунту? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/893
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 червня 2023, 10:20

Якось не дуже юдейський Бог допомагає тим командувачам, які на нього сподівалися. Можливо треба більш ретельно виконувати всі вимоги юдейського Бога. Наприклад, виконати вимогу обрізання. Неправильно, коли коли Брехун Всесвіту зробив це, а інші не наслідують його прикладу.


Новини