Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ прорвали оборону ворога на Херсонщині – йде наступ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ прорвали оборону ворога на Херсонщині – йде наступ (ВІДЕО)

На Херсонщині сьогодні окупантам дуже гаряче

29 серпня 2022, 13:30 comments5136
Поділіться публікацією:

Бойовики так званої "ДНР" залишили свої позиції на Херсонщині, рятуючись від настання ЗСУ. При цьому елітні російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на оперативне угруповання "Каховка".

ЗСУ прорвали оборону ворога на Херсонщині – йде наступ (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"109 полк "ДНР" відійшов зі своїх позицій у Херсонській області, російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою", — йдеться у повідомленні.

Також у мережі вже є відео, на якому російські військові ховаються від обстрілу українських захисників і розповідають, що українці прорвали оборону.

Згодом інформацію про прорив оборони ворога підтвердила керівник прес-центру Сил оборони півдня Гуменюк.

Підтвердив контрнаступ української армії та депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань. За його інформацією, анступ ЗСУ йде справді масовано і знищених загарбників стає вага більше і більше. Депутат також перерахував населені пункти, де лише за сьогоднішню ніч та півдня зафіксовано прильоти від ЗСУ. Найбільше палко окупантам у самому Херсоні, Антонівці, Олешках, Новій Каховці, Любимівці, Бериславі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час свого звернення в останню неділю літа, коли святкується День шахтаря та дні низки міст Донбасу, включаючи тимчасово окупований Донецьк, президент України Володимир Зеленський наголосив, що наша країна пам'ятає про всі окуповані міста та люди, які живуть там. Він запевнив, що Україна обов’язково поверне свої території. Включно з Кримом. Які є сценарії такого повернення? Які умови мають скластися для цього? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини