Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ продовжують просуватися Курщиною: чому у Путіна образилися на керівництво ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ продовжують просуватися Курщиною: чому у Путіна образилися на керівництво ООН

Сергій Лавров образився на керівництво ООН через мовчання щодо операції "Курськ"

сьогодні, 11:00
Поділіться публікацією:

Керівні органи Організації Об'єднаних націй "воліють мовчати" про операцію української армії в Курській області РФ, під час якої українці нібито застосовують західну зброю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров.

ЗСУ продовжують просуватися Курщиною: чому у Путіна образилися на керівництво ООН

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Топ-дипломат країни-агресора розлютився на керівництво ООН перед участю в засіданні 79-ї сесії Генасамблеї ООН. Про це свідчить інтерв'ю, опубліковане ТАРС.

Лавров поділився вигадкою російської сторони, що українські сили нібито "атакують цивільні об'єкти". Міністр зажадав засудження таких дій з боку представників ООН, зокрема від генерального секретаря Антоніу Гутерріша.

Глава МЗС РФ також поскаржився, що зокрема представники керівництва Управління комісара ООН з прав людини для преси підготували стандартну відмовку.

"Ми зараз вивчаємо всю цю інформацію, ми взагалі за все хороше та проти всього поганого", — заявив Сергій Лавров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повномасштабна війна Росії проти України "ближче до завершення", ніж багато хто думає. Наближення миру в Україні безпосередньо пов'язане зі зміцненням української армії. Після блискавичного прориву ЗСУ до Курської області весь світ переконався, що Путін має страх. Таку заяву в інтерв'ю ABC News зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупаційні війська суттєво посилили наступальні операції у серпні. Це сталося саме в той період, коли українське командування вирішило перекинути тисячі найдосвідченіших солдатів для раптового вторгнення до Курської області. Про це пише видання The Financial Times.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини