Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ повертаються на межі Луганської області: у ОП розкрили деталі масованого контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ повертаються на межі Луганської області: у ОП розкрили деталі масованого контрнаступу

Окупанти вже в паніці, вони повідомляють про "страшні" речі, що відбуваються з ними на Ізюмському напрямі.

8 вересня 2022, 08:10 comments1884
Поділіться публікацією:

Якщо українським захисникам вдасться прорватися до Куп'янська, це стане великим ударом по агресору, який може втратити логістичну зв'язок з ще одного напряму. Вже зараз окупанти зізнаються, що фактично виявилися відрізані від постачання з Куп'янська. Якщо все і так далі триватиме, то ворог втратить ключовий для себе Ізюмський напрямок. Як повідомляє портал "Коментарі", такі думки в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

ЗСУ повертаються на межі Луганської області: у ОП розкрили деталі масованого контрнаступу

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Радник глави ОП уточнив, що ідеальним результатом подій буде повне оточення ізюмського угруповання противника. Російські пропагандисти люблять називати такі речі "котлами". Так от до 20 тисяч російських військових можуть опинитися в такому невеселому для себе оточенні.

Олексій Арестович зазначив, що українським військовим вдасться повернутися до кордонів Луганської області, якщо вдасться вдало виконати поставлені завдання на Харківському напрямку.

Говорячи про вдалий поступ у Балаклії, Арестович зазначив, що висновки можна зробити вже за тими повідомленнями, які є в російських пропагандистських пабликах, де стоїть завивання і повно закривавлених фото російських солдатів і офіцерів.

Самі ж росіяни повідомляють, що під Балаклією у ворога залишилися військові, але з ними "чомусь зник зв'язок". При цьому Арестович зазначив, що йому, як військовій людині, добре відомо, у яких випадках з військовими в оточенні зникає зв'язок. Росіяни не говорять про великі втрати, але вже з тієї інформації, яка є, там дуже погано для ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ердоган змінив позицію: турецький лідер озвучив новий прогноз щодо кінця війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини