Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ потрапили, куди потрібно: з чим у росіян у Криму почалися проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ потрапили, куди потрібно: з чим у росіян у Криму почалися проблеми

Удар ЗСУ з нафтобази у Феодосії не пройшов безслідно

сьогодні, 14:47
Поділіться публікацією:

Після знищення нафтобази у Феодосії у росіян почалися серйозні проблеми із логістикою. Окупанти фіксують дефіцит палива. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

ЗСУ потрапили, куди потрібно: з чим у росіян у Криму почалися проблеми

Російська техніка у Криму. Фото - АТЕШ

"Агенти фіксують активні пересування військових бензовозів по всьому Криму. Руйнування нафтобази у Феодосії призвело до серйозного дефіциту палива для ЗС РФ", — йдеться у повідомленні.

Як зазначають партизани, російські окупанти масово створюють мобільні заправні станції, які постійно змінюють місця дислокації через страх удару по них.                      

"Вище командування віддало розпорядження обмежити знаходження точок зберігання палива на одному місці не більше 10-12 годин. Така ситуація показує, що руйнація об'єктів такого масштабу критично позначається як на забезпеченні військ, так і на виконанні бойових завдань ЗС РФ", — констатують у АТЕШ".

Зазначимо, 7 жовтня на нафтовому терміналі у Феодосії вибухнула потужна пожежа. Окупанти оголосили режим надзвичайної ситуації. У Генштабі ЗСУ підтвердили удар по морському нафтовому терміналу у Феодосії.

Термінал Феодосії найбільший у Криму за обсягами перевалки використовуваних нафтопродуктів, у тому числі і для забезпечення потреб окупаційної армії РФ.

Завдання виконане підрозділами ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України.

10 жовтня повідомлялося, що на нафтобазі Феодосії, яку атакували ЗСУ, спалахнула ще одна цистерна. На той час пожежа там тривала вже чотири дні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини