ЗСУ влучили в телевежу: реакція окупантів

ЗСУ вразили ціль у тимчасово окупованому Токмаку, на території Запорізької області

Збройні сили України вивели з ладу телевежу в Токмаку, яку наразі контролюють окупанти. Населений пункт розташований у тимчасово окупованій частині Запорізької області, на яку зараз спрямовано удар українського контрнаступу. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на повідомлення міського голови Мелітополя Івана Федорова.

"В поки що окупованому Токмаку окупанти ниють, що тєлєвишка - всьо! Цей плач нам зрозумілий: рашисти без пропаганди - нікуди. А наші люди радіють: нарешті окупанти не забиватимуть голову дурнею", - написав у своєму телеграм-каналі Іван Федоров.

За повідомленнями рашистів, у телевежу потрапили дві ракети. Внаслідок влучання, в Пологівському районі зник зв'язок.

Нагадаємо, що наявність зв'язку є одним із найважливіших компонентів ведення бойових дій.

Тим часом Єрмак інтригує: "Зброї буде більше". Глава Офісу президента Андрій Єрмак у своєму телеграм-каналі зробив чергову заяву, що інтригує.

У Мінобороні визнали, що Росія розпочала новий наступ. Ганна Маляр проінформувала про ситуацію на Куп'янському напрямі, на якому спостерігаються спроби просування супротивника. Противник намагається перехопити ініціативу у Збройних сил України, сконцентрував значні сили на Куп'янському напрямі та намагається наступати у бік цього міста.

А західні союзники зробили заяву про те, чи здатна ще Україна до наступу. 18 липня відбулося засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", захід проходив в онлайн-форматі. Потужні українські резервні сили ще перебувають у стані очікування, щоб бути задіяними в оптимальний час і в оптимальному місці, які обере Україна, кажуть союзники.