Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ поранили російського генерала на фронті, тепер він у лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ поранили російського генерала на фронті, тепер він у лікарні

Українці під час обстрілу завдали поранень російському генералу Олегу Цокову

23 вересня 2022, 11:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Внаслідок вдалого обстрілу українських військ в районі міста Сватово отримав поранення командир 144-ї російської гвардійської мотострілецької дивізії генерал Олег Цоков, повідомили в українській армії.

ЗСУ поранили російського генерала на фронті, тепер він у лікарні

ЗСУ поранили російського генерала на фронті, тепер він у лікарні. Фото з відкритих джерел

Останніми днями українські сили повідомили про масовані обстріли окупованого Росією міста Сватово Луганської області. В одному з суботніх нічних атак було знищено близько 200 російських окупантів.

За останніми даними української армії, поранений командир 144-ї гвардійської мотострілецької дивізії генерал Олег Цоков. Військового офіцера мали зняти з бойових дій після атаки українських військ на його штаб у вівторок, 20 вересня. Наразі невідомо на скільки тяжкі поранення зазнав російський генерал. Цоков став командиром частини лише кілька тижнів тому. Він прийняв командування в серпні. Також відомо, що росіянин воював у Чечні.

За інформацією Генштабу України, з 19 по 20 вересня тіла 105 російських військових були доставлені у військовий госпіталь у Ростові-на-Дону. "Ведеться підготовка до прийняття найближчим часом ще 200 тіл", — зазначається у зверненні.

За останні години українські військові завдали серйозних ударів по понад 20 ділянках зосередження сил окупантів. Військові продовжують контрнаступ на місто Лиман Донецької області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти залишають територію України та створюють неймовірні корки на кордоні з РФ, довжина деяких понад 10 км.

Також "Коментарі" писали про втрати російської армії. Російські збройні сили змогли втратити близько 100 танків за 100 годин у наслідок вдалого контрнаступу ЗСУ.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Людмила

23 вересня 2022, 15:57

ранЕли???? Вот уж безграмотные дятлы!!!


Новини