Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ попереджають про нову небезпеку на фронті: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ попереджають про нову небезпеку на фронті: про що йдеться

На Таврійському напрямку фіксуються підготовлені кадрові частини росіян

4 січня 2024, 13:54 comments3654
Поділіться публікацією:

На Таврійському напрямі російські окупанти збільшили кількість снайперських пар. Як передає портал "Коментарі", про в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Сил оборони сектору Олександр Штупун.

ЗСУ попереджають про нову небезпеку на фронті: про що йдеться

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що суттєво зросла кількість бойових зіткнень – за добу було близько 1000 обстрілів та багато авіаційних ударів.

Військові фіксують самовільну втечу росіян з позицій, в одному випадку з окопа пішли понад 30 осіб, їх намагаються зловити.

"Нашим воїнам слід бути уважними, ворог збільшує кількість снайперських пар уздовж лінії фронту", — сказав Олександр Штупун.

Він зазначив, що за минулу добу армія РФ втратила 423 особи та 72 одиниці техніки.

"В останній місяць ворог збільшив кількість наступів. Постійно проводять ротації або заводять свіжу силу, оскільки втрати у них величезні, зокрема в піхоті. Фіксуємо підготовлені кадрові частини, мотострілецькі полки та бригади, а також карних злочинців зі "Шторм-Z", — резюмував речник ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема можливих переговорів між Україною та Росією часто виринала наприкінці минулого року в медіапросторі. Немає сумнівів, що про це говоритимуть і у новому році. Вже кажуть. Так, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що навіть ймовірний "відхід" з Кремля російського диктатора Володимира Путіна не є підставою для початку переговорів. Лише – виведення російських військ з усієї території України у міжнародно визнаних кордонах. Чи є ймовірність, що 2024-го дозріють умови, які зроблять переговори Києва з Москвою можливими? Які сценарії розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

4 січня 2024, 15:34

Когда эту фашистскую суку Мишу Подляка самого отправят на передовую ? Всю эту фашистскую зеленую сволоту типа алкаша Данилова, вора ДЕрьмака и самого сиплого карлика давно пора сгноить на фронте !


Новини