Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ понесли трагічні втрати на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ понесли трагічні втрати на Херсонщині

Воїни загинули, рятуючи людей від катастрофічного затоплення, внаслідок підриву росіянами греблі

8 червня 2023, 19:05 comments20531
Поділіться публікацією:

Двоє воїнів-добровольців із батальйону "Феміда" загинули під час порятунку людей у Херсоні. Про це повідомляють "Коментарі".

ЗСУ понесли трагічні втрати на Херсонщині

Володимир Кавуліч

Як розповів у Фейсбуці голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, загинули Володимир Кавуліч "Кабанчик" та його побратим "Юг". Трагедія сталася в районі Херсона, коли бійці прямували на допомогу місцевим мешканцям. Сильна течія затягнула їхній човен під баржу.

За дві доби під керівництвом Володимира було врятовано понад 130 херсонців.

Двоє бійців загинули вчора, 7 червня.

Володимир Кавуліч з початку російсько-української війни служив у складі свободівських добровольчих батальйонів "Січ" та "Карпатська Січ". Після початку повномасштабного вторгнення став до лав добровольчого батальйону "Феміда-Чорнобаївка". Був начальником координаційного штабу батальйону.

Брав участь у визволенні Херсона та області.

Тим часом, Китай повторює за СРСР: нова небезпека для США.

Заради армії: в Японії пропонують скасувати табу на татуювання. Раніше його наявність свідчила про приналежність до якудзи.

А Кім Чен Ин заборонив самогубство в Північній Кореї. Диктатор пояснив причину таких кроків тим, що самогубство є "зрадою соціалізму".

Під час виступу він поділився одним з жахливих випадків, які стались у Північній Кореї. За його словами, у місті Хесан 10-річний хлопчик та його бабуся вчинили самогубство після того, як батьки хлопчика померли з голоду. Вони з’їли щурячу отруту. Причиною голоду в країні є продовольча криза, яка призвела до росту ціна на кукурудзу, рис та інші продукти, що отримувала КНДР. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини