Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ понад 20 разів ударили по районах зосередження ворога: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ понад 20 разів ударили по районах зосередження ворога: подробиці від Генштабу

Ворог не припинив спроб наступати під Бахмутом, цей напрямок продовжує залишатися для росіян пріоритетним.

5 січня 2023, 08:15 comments3504
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують бити ворога на українській землі всіма можливими способами. Так, авіація та наземні війська Сил оборони вразили 24 райони зосередження ворога, а також 5 його позицій ЗРК, пункти управління та інші об'єкти. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляється в офіційному зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

ЗСУ понад 20 разів ударили по районах зосередження ворога: подробиці від Генштабу

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що минулої доби російські окупанти завдали 3 ракетних, 13 авіаційних ударів і 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі міст Бахмут, Костянтинівка та Курахове Донецької області; Нікополь Дніпропетровської області та Херсон. Є постраждалі, тяжко поранені та загиблі серед мирного населення.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні настання на Бахмутському напрямку.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка та Майданчик Луганської області та Білогорівка, Соледар, Червона Гора, Виїмка, Підгородне, Бахмут, Курдюмівка, Майорськ, Північне, Водяне, Красногорівка, Веселе, Мар'їнка та Побійка .

На Сіверському та Слобожанському напрямках танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Кам'янська Слобода Чернігівської області; Кустине, Майське та Павлівка на Сумщині та Червоне, Стариця, Огірцеве, Гатищі, Вовчанськ, Устинівка та Фіголівка Харківської області.

На Куп'янському та Лиманському напрямках під вогневу поразку потрапили райони 20 населених пунктів. Серед них – Іванівка, Куп'янськ, Дворічна, Ольшана, Кислівка, Котлярівка та Крахмальне на Харківщині та Макіївка, Майданчик та Діброва Луганської області.

Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 20 ударів по районах зосередження ворога, а також 5 ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

За попередню добу на східному напрямку підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ знищили російський штурмовик Су-25, ударний вертоліт Ка-52 та БпЛА оперативно-тактичного рівня "Орлан-10".

Воїни ракетних військ та артилерії Сил оборони здійснили вогневу поразку 3 пунктів управління, 4 райони зосередження живої сили та військової техніки та 2 склади боєприпасів ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни заявляють про вибухи та роботу ППО у Мелітополі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — війна в Україні: на що чекати з боку Білорусі в 2023 році — чи станеться повторне вторгнення, про яке говорять активно останні півроку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини