Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ показали, як знищують росіян: тих не врятували навіть приварені каналізаційні люки на танк
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали, як знищують росіян: тих не врятували навіть приварені каналізаційні люки на танк

Українські десантники показали, як нищать ворога на Херсонщині

8 листопада 2022, 17:32 comments2626
Поділіться публікацією:

На Херсонщині бійці однієї з аеромобільних бригад Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили танк противника, який окупанти додатково "захистили" вкраденими каналізаційними люками. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє командування ДШВ ЗСУ у Facebook.

ЗСУ показали, як знищують росіян: тих не врятували навіть приварені каналізаційні люки на танк

Танк. Фото з відкритих джерел

"На відео зафіксовано ефективне знищення українськими десантниками військової техніки та особового складу збройних сил країни-агресора. Ворог, щоб вижити вдається до різних, іноді безглуздих хитрощів. Так, на одному з підбитих танків українські воїни виявили "додаткову броню", а саме вкрадені каналізаційні люки, які мали служити екіпажу захистом від поразки, але це їм не допомогло врятуватися", – йдеться у повідомленні.

Українські військові слушно наголосили, що вкрадені каналізаційні люки не змогли захистити їх від покарання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський назвав умови для переговорів з РФ. Це: відновлення територіальної цілісності нашої країни; повага до Статуту ООН; відшкодування всіх збитків, завданих війною; покарання кожного військового злочинця; гарантії, що агресія не повториться. Чи є шанс, що ці умови буде виконано? Якщо ні, то яким чином може завершитися ця війна? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США продовжать підтримувати Україну у війні проти Росії , незалежно від результатів проміжних виборів до Конгресу, які відбудуться 8 листопада. Про це заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр. Які очікування від цих виборів, у які, як заявив ватажок ПВК Вагнера – Пригожин, Росія втручалася, як і в попередні? Що важливо розуміти для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини