Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ показали, як нищать окупантів на Херсонському напрямку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали, як нищать окупантів на Херсонському напрямку (ВІДЕО)

Українські бійці показали удари по росіянам на Херсонському напрямку

29 серпня 2022, 20:15 comments1457
Поділіться публікацією:

Українські захисники показали успішні удари по росіянам на Херсонському напрямку. Про вдалі удари по загарбниках рф на півдні України повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію та відео, що було опубліковане СтратКом.

ЗСУ показали, як нищать окупантів на Херсонському напрямку (ВІДЕО)

ЗСУ показали удари по росіянам на Херсонському напрямку (ілюстративне фото з відкритих джерел)

 "На південному напрямку, воїни ЗСУ перетворили стадо кацапів на фарш. Мамині 200-ті герої",- йдеться у повідомленні.

На відео видно, що удари ЗСУ прийшлися по російським солдатам  в той час, коли вони пересувалися у своїх окопах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що загарбники оголосили термінову "евакуацію з робочих місць" у Новій Каховці. В окупованій Новій Каховці на Херсонщині 29 серпня оголосили "евакуацію з робочих місць".  Російські окупанти заявляють, що Збройні сили України завдають ударів по місту, у тому числі із реактивних систем залпового вогню HIMARS. За інформацією російських ЗМІ, мешканці міста перебувають у бомбосховищах, не перестає працювати сигнал повітряної тривоги.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ звернулися до українців в окупації з важливим проханням. Українські захисники не завдають ударів по об'єктах інфраструктури і тим більше переймаються громадянським населенням. Проте Міноборони України звертається до мешканців окупованих територій, де йдуть запеклі бої з агресором з проханням – знайти укриття, щоб захистити себе та своїх близьких від можливих поранень.Керівниця пресцентру зазначила, що Міноборони України продовжує підтримувати комунікацію з цивільним населенням в окупації, доносити головні меседжі про те, що українська армія збирається звільнити окуповані території, але намагається не завдавати ударів по об'єктах інфраструктури. 

   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

29 серпня 2022, 20:28

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ------ https://dyx.dk/slyv


Новини