Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ почали на Зміїному операцію: острів має бути деокупований
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ почали на Зміїному операцію: острів має бути деокупований

Наразі відомо про знищення чергового зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1"

27 червня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Повідомлення про успішні атаки українських захисників на тимчасово окупованому Зміїному острові, які почали з'являтися минулого тижня, не стали поодиноким випадком. Українські військові розпочали та успішно продовжують операцію на Зміїному. Мета операції – ліквідація всіх окупантів на Зміїному. Цієї ночі було завдано чергових 10 точних поразок по острову. Як повідомляє портал "Коментарі", про це на брифінгу повідомила начальник об'єднаного координаційного прес-центру сил охорони та оборони півдня України Наталія Гуменюк.

ЗСУ почали на Зміїному операцію: острів має бути деокупований

Острів Зміїний. Фото: УНІАН

Керівник об'єднаного прес-центру зазначила, що ЗСУ продовжують операцію і роблять це досить успішно.

Наталія Гуменюк наголосила, щодо нещодавніх ударів по Зміїному, то розвідка ще працює, зводить в єдине усі дані. Але вже зараз відомо, що результатом атаки стало те, що окупанти не дорахуються ще одного зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1".

Гуменюк наголосила, що не менш успішними були й попередні удари. Було знищено радіолокаційну станцію країни-агресора. Це дуже серйозна втрата для росіян, як і втрата двох ЗРК "Панцир-С1".    

"Військова операція розрахована на досить тривалий час і абсолютне звільнення острова від окупантів", — підсумувала Гуменюк.

Читайте на порталі "Коментарі" — у мережі з'явилися фото, що залишилося від окупантів на випаленому Зміїному.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – на батьківщині російського офіцера в Інгушетії підтвердили, що він справді загинув в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини