Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ перебувають "у режимі глибокої оборони": як ситуація навколо звільнення Залужного впливає на фронт,-ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ перебувають "у режимі глибокої оборони": як ситуація навколо звільнення Залужного впливає на фронт,-ЗМІ

Джерело, знайоме з цією справою, повідомило, що оголошення про відставку Залужного очікується протягом кількох днів

4 лютого 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

В той час як в Офісі президента України дотепер мають сумніви, чи  лишиться головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на своїй посаді, один з військових, які,  можливо, могли його замінити, надав  стислий, але чіткий  аналіз ситуації, з якою стикаються  бійці на фронті. Про це  зазначено в публікації CNN.

ЗСУ перебувають "у режимі глибокої оборони": як ситуація навколо звільнення Залужного впливає на фронт,-ЗМІ

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

Зокрема, як говорить  командувач Сухопутних військ Олександр Сирський, "оперативна обстановка залишається напруженою". При цьому він не посилавсь на повідомлення, що глава держави  Володимир Зеленський має намір  повідомити про звільнення Залужного з причин  розбіжностей  щодо того, що  країні  треба  зробити для перемоги у війні після поразки контрнаступу.

"Небажання Зеленського підтримати запит головкома армії Залужного про мобілізацію до півмільйона людей, зроблений у грудні минулого року, розглядається як ключова причина сплеску напруженості між ними", — інформує медіа.

Видання нагадало, що президент  повідомив Залужного  на зустрічі минулого понеділка, що його замінять.

"Речник президента спростував цю інформацію, але джерело, знайоме з цією справою, повідомило, що оголошення очікується протягом кількох днів", — говориться в публікації.

Про те,  до яких  втрат спричинили  ці нещадні бої,  представникам видання   сказав Олександр, представник снайперського взводу, що працює в районі бойових дій.

"Ми в режимі глибокої оборони і стримуємо ворога. І ми, і вороги виснажені", -  повідомив він.

Але речник 47-ї бригади, яка захищає  Авдіївку, Дмитро Лазуткін  настроєний більш оптимістично.  Військовий  сказав, що в його бригаді бійці  завдають значних втрат РФ яка дотепер  не змогла прорватись і припинити українське матеріально-технічне забезпечення Авдіївки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український воєнкор назвав критичну ситуацію в Авдіївці

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини