Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ натякнули РФ на знищення всього Чорноморського флоту
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ натякнули РФ на знищення всього Чорноморського флоту

ВМС ЗСУ радять ворогові повторити тактику одного з їхніх адміралів

31 серпня 2023, 11:08
Поділіться публікацією:

Російським окупантам було б правильно затопити весь Чорноморський флот для захисту незаконно спорудженого Керченського мосту. Як передає портал "Коментарі", таку раду загарбникам в ефірі загальнонаціонального телемарафону дав речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

ЗСУ натякнули РФ на знищення всього Чорноморського флоту

Чорноморський флот у Севастополі. Фото: із відкритих джерел

"З огляду на уроки історії, можу їм порадити повторити тактику одного з їхніх адміралів і затопити одразу весь Чорноморський флот. Здається, що це буде найкращим рішенням і розв'яже одразу багато проблем. Принаймні збереже життя їхнього особового складу", — зазначив Плетенчук.

У ВМС ЗСУ також прокоментували рішення росіян затопити неподалік Керченського мосту баржі. Плетенчук підтвердив, що баржі справді притоплені. Окупанти таким чином намагаються захистити цю незаконну споруду, яку вони називають Керченським мостом. Але для того, щоб його повністю перекрити, треба, мабуть, справді закрити судноплавство в цьому районі, і може тоді будуть якісь гарантії, що туди нічого не допливе, бо в інший спосіб, наскільки це зрозуміло, захистити його не зможуть.

Також у нього запитали, чи можна вважати нереальною можливість, що судноплавство через Керченську протоку буде перекрито.

"А як вони тоді грабуватимуть наші тимчасово окуповані території у Запорізькій та Донецькій областях, вивозитимуть наше зерно, метал, вимикаючи АІС (Ред. – автоматичну ідентифікаційну систему), як це вони роблять зараз, коли заходять до Азовського моря", — зазначив Плетенчук. .

На його думку, російські загарбники останнім часом посилили прикордонне угруповання навколо Керченського мосту. Зокрема, Керченську протоку зараз охороняє щонайменше 10 одиниць плавзасобів. Це 6 катерів та 5 кораблів прикордонної служби.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону прокоментувала нічну "бавовну" у тимчасово окупованому Росією Криму. За її словами, наразі додаткова інформація про роботу сил оборони по Кримському півострові потребує уточнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини